Kryesore » 2012 » Dhjetor » 04
Nje sondazh ka dale ne perfundimin se nese jeni nje femer, ka pak mundesi te martoheni me ate qe iu ka cuar be qiell te shtate.Nëse jeni një femër, ka pak mundësi te martoheni me atë qe iu ka çuar ne qiell te shtate. Sipas një sondazhi te realizuar nga iVillage, me pak se gjysma e femrave te martuara kane për burrë dashnorin me te mire. Nga ana tjeter, 52% tregojnë se shkojnë edhe me një ish te dashur ndërsa 66% preferojnë te lexojnë një libër, te shohin një film ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-04

Për të pasur një marrëdhënie të kënaqshme dhe që të zgjasë është i rëndësishëm komunikimi, zbavitja, ndarja e objektivave të përbashkët dhe hapësira që partnerët i lënë njëri-tjetrit. Por, pothuajse asnjëherë nuk merret parasysh një "armik” i të gjitha lidhjeve: zilia.
 Në disa raste marrëdhënia shndërrohet në një luftë pushteti. Partnerët konkurrojnë me njëri-tjetrin, krahasohen dhe ndjenja e trishtimit lind kur sheh tjetrin që avancon apo ngjit shkallët ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-04

Puthja një gjest shumë i komentuar dhe shumë i pëlqyer nga të gjithë njerëzit në mbarë botën, pasi me anë të saj shprehet ndjenja më e bukur në botë që është "Dashuria”.

  Puthja në anën tjetër ka edhe efekte ngacmuese, që do të thotë ajo ngacmon ose eksiton hormonet e çdo individi, si mashkull ashtu dhe femër duke rritur dëshirë për marrëdhënie. Prandaj gjithmonë kur puthini duhet të keni parasysh disa detaje shumë të rëndësishme.
Së pari, relak ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-04

Mos lejoni që muaji i festave të krijojë përçarje mes jush dhe partnerit tuaj, mësoni se si të kultivoni festat sëbashku. Edhe pse festat e fundvitit i`u përkushtohen gjithë të dashurëve tuaj, të cilët dashur pas dashur mund të pengojnë lidhjen dhe afrimitetin tuaj në çift. Duke shtuar përgjegjësitë dhe obligimet në familje gjatë kësaj periudhe, duket sikur jeni duke harxhuar më pak kohë sëbashku. Ose ndoshta sasia e kohës nuk është e rëndësishme sa ës ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-04

Mendoni se ju dini gjithçka rreth seksit? Lexoni më poshtë 10 gjërat që ju nuk dini në lidhje me seksin.

1.Burrat e shëndoshë zgjasin më shumë në shtrat

2.Shpeshtia e raporteve seksuale mesatarisht është 2 herë në jave

3.Seksi oral mund të jetë një kurë për të përzjerat e mëngjesit

4.Seksi të largon dhimbjen e kokës

5.Të gërvishtësh ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-03