Kryesore » 2013 » Janar » 08
Te gjithe kane qejf te flasin per dashurine. Per me shume se kaq, te gjithe deshirojne ta perjetojne. Nevoja jone per dashurine eshte e pamase, ndersa rrjedh nga brendesia jone. Kete na e ka percaktuar natyra si qenie shoqerore. Prandaj, kur jemi vetem, nuk jemi "ne element". Pervec nevojave biologjike, ngjashem me ate te ngrenies dhe te perteritjes, te gjithe kemi nevoje per afersi dhe dashuri. Te gjithe njerezit duan, por jo te gjithe ne te njejten menyre.
Ek ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2013-01-08