Kryesore » 2013 » Nëntor » 30

Shqetësimet monetare dhe çorientimet nga media shoqërore kanë ndikuar që njerëzit të bëjnë seks më rrallë, thonë kërkuesit në Britaninë e Madhe. Sondazhi që kryhet një herë në dhjetë vjet me 15 mijë britanikë të pyetur zbuloi se popullsia në moshën 16-44 vjeç po bën seks aktualisht më pak se pes ... Lexo më shumë »

Postuar nga: ksdardania | Data: 2013-11-30