Kryesore » 2013 » Nëntor » 29

Dikush mund të thotë që dashuria i mposht të gjitha pengesat, megjithatë kur familja jonë nuk e pranon të dashurin/të dashurën tonë, gjërat munden të komplikohen shumë dhe dashuria të shndërrohet në ankth dhe mundim të vërtetë.Prindërit janë më të vjetër se ne dhe dinë shumë gjëra, megjithatë kur fëmija i tyre të fillojë të lidhet me dikë, munde ... Lexo më shumë »

Postuar nga: ksdardania | Data: 2013-11-29

Kjo histori në fakt është pjesë e një filmi italian me titull "Fuga di cervelli” (Arratisje trush), me regji të Paolo Rufinit, i cili pritet të dalë së shpejti në sallat kinematografike.Mbajtja e një marrëdhënieje në dist ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2013-11-29

Femra mos mendoni vetëm për të "zënë” një të dashur, por mendoni për disa cilësi që t’i keni në jetën tuaj me partnerin.Gjatë jetës tuaj do të keni shumë këshilla dhe shumë rekomandime nga shoqeria, për mashkullin tuaj, se si duhet të jetë ai, dhe se cfarë ve ... Lexo më shumë »

Postuar nga: ksdardania | Data: 2013-11-29